Sadržaj se učitava

PTP DIS DOO
Bulevar oslobođenja 1b, 11319 Krnjevo
Besplatan poziv
Kontakt centar: 0800 101 101
Odaberite željeni jezik
Odaberite željeni jezik
Ove nedelje na akciji

Sadržaj se učitava

DIS TV
ДОМАЋЕ ПОЧИЊЕ НА Д!
Gde šljiva najbolje raste, tu se kuća gradi.
Preuzmi našu besplatnu mobilnu aplikaciju za tvoj Android ili iOS telefon i iskoristi neke od dodatnih pogodnosti.
Gusta pileća čorba
Pileća gusta čorba nije samo jelo. Često se kaže da je i lek zbog svih kvalitetnih prirodnih sastojaka koje ima. Za dobru pileću čorbu potrebno vam je kvalitetno domaće pileće meso koje mo...
Perkelt
Perkelt sa teletinom ili tradicionalni mađarski gulaš jelo je koje pamte mnoge generacije pre nas. Kod nas je tipičan za Vojvodinu, i to pre svega Bačku, gde se obično priprema u kotlić...
Marinirano svinjsko pečenje
Specijalitet koji se ne preskače za praznike - svinjsko pečenje. ----- 1 kg svinjskog buta u komadu iz naše mesare 1 kom crnog luka sa naše pijace 4 čena belog luka 2 ka&scaro...
dobro-baner
Banja Januković
Banja Junaković je smeštena na obodu istoimene Park šume i 4,5 km je udaljena od Apatina. Njene geotermalne vode izviru sa 700 m dubine koja može da dostigne temperaturu i do čak 5...
Intervju sa Daliborom Stankovićem direktorom marketa u Aleksincu
Danas vam u okviru kampanje I JA SAM U DIS-u predstavljamo kolegu Dalibora Stankovića, direktora marketa u Aleksincu. 1. Da li za vas predstavlja izazov da uskladite ravnotežu između poslovno...
Kako pravilno razvrstati povrće u frižideru
Vikendom obično nabavljamo sveže voće i povrće. Problem je ako sve ne iskoristimo u prva dva, tri dana radne nedelje jer naročito listasto i lukovičasto povrće izgubi svoju svežinu u friži...